ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 1 вересня 2015 р.

01.09.2015р. Б. / Українська Греко-Католицька Церква збагатила австралійське суспільство!

Ваші люди, хоч би де вони були, завжди виявляли сильне відчуття спільноти, готовність захистити інших, дух творчості й глибоку любов до землі. Як Президент Конференції, я запевняю вас у своїх молитвах і в молитвах своїх братів-єпископів. Заявляю, що ми солідарні з вами у ці складні часи утисків і ворожості.

Про це йдеться у привітальному листі Деніса Харта, Архиєпископа Мельбурнського, Президента Конференції Католицьких Єпископів Австралії до Синоду Єпископів УГКЦ. Листа прочитав владика Терренс Куртін, Єпископ-помічник Мельбурнської дієцезії.

«Нехай молитви святої Марії від Хреста МакКілоп і великого праведного митрополита Андрея Шептицького супроводжують ваші наради протягом цього тижня, щоб всі ми із Божою поміччю навчилися жити мудро, думати глибоко і любити щедро», – написали австралійські єпископи.

Немає коментарів: