ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 13 вересня 2015 р.

13.09.2015р. Б. / Допомога сім’ям учасників РУВ при парафії св. Анни УГКЦ у Вишневому

11 вересня 2015 року, у свято Усікновення голови св. Івана Христителя, парафія св. Анни УГКЦ у м. Вишневе (Київщина), організувала молитву за українських воїнів Російсько-Української Війни (РУВ) та їхніх сімей.

На Божественну Літургію, яку служив адміністратор парафії о. Володимир Мальчин УГКЦ, окрім місцевих парафіян прибули близько 30 родин із Вишневого та сусіднього села Петрівське, чиї рідні пройшли або проходять військову службу на фронті РУВ.

Під час Літургії вірні молились за охорону та щасливе повернення військовослужбовців до рідних домівок. Також пом’янули молитовно загиблих вишнівчан та їхніх побратимів.

Проповідуючи Слово Боже, о. Володимир провів паралель між сміливою поставою св. Івана Хрестителя, який постраждав за правду, та воїнами-захисниками, які жертвують собою задля перемоги добра і правди над ворожою навалою. Священик зазначив: «Приклад св. Івана Хрестителя вчить нас, що незважаючи на трагічну кончину його життя, Божа правда перемагає зло та тріумфує над неправдою. Віримо і молимось, що зло, яке розпочало війну проти українського народу, теж буде переможене, і що наші мужні захисники повернуться живими та неушкодженими до рідних домівок».

По завершенні Літургії кожна сім’я, чиї члени перебувають на передовій РУВ, отримала молитовну пам’ятку «Молимось за Тебе повсякчасно» з іменами тих парафіян св. Анни, які беруть на себе зобов’язання молитись щоденно за наших захисників. Ще 60 таких пам’яток разом із копіями «Звернення Синоду Єпископів УГКЦ до захисників Батьківщини» буде надіслано через місцевий військкомат до воїнів на передову.

Крім того, душ пастир УГКЦ, розповів про можливість для демобілізованих учасників РУВ з Києво-Святошинського району, взяти участь разом із дружинами в духовно-реабілітаційному таборі, що проходитиме в Карпатах наступного місяця.

На завершення, кожна сім’я отримала благодійну допомогу у вигляді продуктових наборів та інших необхідних побутових речей. Ця допомога надійшла від благодійної організації «Лицарі Колумба» за посередництвом благодійного фонду «Карітас-Київ».

«Сподіваємось, що через нашу конкретну допомогу та наші постійні молитви, кожна сім’я захисника Вітчизни у Вишневому та околицях відчує на собі підтримку місцевої громади, яка високо цінить подвиг своїх мужніх воїнів-захисників» – на завершення заходу сказав о. Володимир.

Немає коментарів: