ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

04.09.2015р. Б. / Сьогодні у Гарнізонному храмі можна буде послухати класичну духовну музику та допомогти пораненим військовим

Сьогодні о 19.30 год. у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться благодійний вечір духовної музики, зібрані кошти під час якого будуть спрямовані на допомогу українським військовим, пораненим у Російсько-Українській Війні (РУВ).

Цього вечора усі гості матимуть змогу послухати відому композицію «Stabat Mater» («Мати Скорботна»), яку називають католицьким гімном і музику для якого написав італійський композитор Дж. Б. Перголезі.

Запрошуємо прихожан та гостей храму! Вхід вільний.

Довідка: «Stabat Mater» – католицька хорова композиція  про скорботу Божої Матері біля підніжжя хреста. Цей вірш приписують авторству францисканського ченця Якопоне да Тоді, який жив у ХІІІ ст. Твір був покладений на музику у ХІVст. Є кілька класичних зразків цієї композиції, та найпопулярнішим є саме «Stabat Mater».

Немає коментарів: