ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 17 грудня 2014 р.

17.12.2014р. Б. / Італія: рух опору диктатурі гендерної ідеології

В Італії розвивається мовчазний рух опору диктатурі гендерної ідеології. Свободі слова в цій країні загрожують політики, які хочуть просунути так званий закон про гомофобію. На практиці він закриє уста всім, хто не погоджується із необґрунтованими претензіями гомосексуальних осіб.

Італійці протестують за прикладом французів, яким не вдалося стримати легалізацію т.зв. одностатевих подруж і тепер час від часу виходять на площі міст і мовчки читають книжки. Таким чином вони хочуть показати, що стоять на сторожі цивілізації і свободи совісті. Як у Франції, так і в Італії учасники цієї нетипової форми протесту називають себе «сторожами».

Минулої суботи «сторожі» зібралися на площах 9 італійських міст. В Мілані і Римі не обійшлось без інцидентів. Туди прибули також активісти з гей-середовищ, які образами і насильством намагались придушити протест, який, як зазначалось вище, полягає у читанні книжок.

«В суспільстві бракує чуйності, усвідомлення того, що відбувається. Ми хочемо пробудити цю чуйність, стоячи з книжкою, в тиші. Ми стоїмо, щоб показати, що ми вільні, дихаємо свіжим повітрям. Книжка є символом формації. Ми стоїмо в тиші, бо закон про гомофобію хоче нам закрити уста. Ми відповідаємо тишею, даючи доказ свободи совісті, яку інші хочуть повалити», – пояснив речник «Сторожів» у Римі, Енріко Мантовано.

1 коментар:

Unknown сказав...

СОДОМІТІВ - НА ПАЛІ!!!

Гіх на гріх мовчати і гріх за гріх не карати:

"Карати з любові – це таємний спосіб підносити кару, накладену на того хто її заслуговує, до рівня надприродності.
З любові до Бога, що зазнає зневаги, кара хай править за покуту; з любові до ближнього задля Бога хай накладена кара ніколи не буде помстою, а ліком, що оздоровлює"
(Святий Хосе Ескріва "ШЛЯХ",424)


р.Б. Леонід.