ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 7 грудня 2014 р.

07.12.2014р. Б. / «Служіть один одному і служіть Богові», – владика Венедикт до працівників місцевого самоврядування м. Львова

5 грудня у Львові відзначили День місцевого самоврядування. У зв’язку з подіями на сході України, цьогоріч захід відзначили спільною молитвою у храмі Пресвятої Євхаристії (площа Музейна, 1). У спільній молитві люди просили у Бога миру і спокою для нашої країни, для усіх місцевих громад України – і на Сході, і на Заході. Очолив Молебень владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії.

 «У День місцевого самоврядування хочу привітати вас. Модель людського тіла це найкращий принцип спільноти, де всі служать одні одним. Тож служіть один одному, служіть Богові, бо Господь сподівається на Вашу працю і очікує її плодів» – закликав владика Венедикт.

«Дякуємо вам за те, що ви робите для нашого міста й околиць, за вашу працю, але зичу вам ніколи не зупинятись і бути ще кращими. Всім вам Божого благословення», – сказав єпископ.

Немає коментарів: