ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 4 грудня 2014 р.

04.12.2014р. Б. / Це не благодійність, а наш обов’язок, — католики Бердичева про допомогу армії

Католики Бердичева — Воїнам України
11 тисяч гривень для військових зібрала ініціативна група волонтерів «Католики Бердичева — Воїнам України». Також волонтери зробили дві буржуйки, які передали військовій комендатурі та 26 Бердичівській артилерійській бригаді.
 
На зібрані кошти волонтери придбали 11 бушлатів, 7 штанів, 6 теплих светрів, а також на декілька тисяч гривень закупили медикаментів для різних підрозділів 26 Бердичівської артилерійської бригади. 

Від Рейської загальноосвітньої школи військовим передали 6 комплектів термобілизни, шкарпетки та листи від дітей. 

Про це CREDO повідомив Максим Железницький з Бердичева.
Католики Бердичева — Воїнам України_
Нагадаємо, ініціативну групу волонтерів «Католики Бердичева-Воїнам України» створили парафіяни при Всеукраїнському Санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія. Волонтери займаються Крім молитовної підтримки волонтери збирають гроші для матеріальної допомоги українським військовослужбовцям. Кошти розподіляються по трьох напрямках: особиста допомога військовим, які були мобілізовані до війська чи є військовими у різних військових підрозділах, допомога медикаментами та фінансова допомога пораненим. 

За повідомленням Максима Железницького, за останній місяць, ініціативна група волонтерів значно розширила кількість військових частин для допомоги. До 26 Бердичівської артилерійської бригади, 95 аеромобільної бригади, ремонтного батальйону з Новогуйвинська, додались 10 батальйон територіальної оборони «Полісся», військова комендатура міста Бердичева та 30 механізована бригада з Новоград-Волинська. 

«Те, що ми робимо це не благодійність, а наш обов’язок перед військовими», — каже учасниця ініціативної групи с. Антоніна Пухальська CSТ. 

Пригадаємо, буржуйки для військових роблять також у Городку. 

Раніше повідомлялося, що католицька парафія у Дунаївцях, маленькому містечку на Хмельниччині, допомагає українській армії чим може. 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: