ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 27 жовтня 2014 р.

27.10.2014р. Б. / Ватиканський ієрарх: в Церкві немає політичної демократії чи революції

Ватиканський ієрарх: в Церкві немає політичної демократії чи революції
Префект Конґреґації віровчення кардинал Герхард Людвіґ Мюллер вважає, що Синод Єпископів на тему сім'ї, який нещодавно завершив свої роботи у Ватикані, був надзвичайним не тільки в своїй назві, але також і в очікуваннях від нього, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

Ватиканський ієрарх: в Церкві немає політичної демократії чи революції"Різні ЗМІ з усього світу інформували про майбутню "революцію" в Церкві. Але в Церкві немає політичної демократії, - як сказав Бенедикт XVI, - тому не може бути революції в загальноприйнятому розумінні цього слова", - сказав німецький кардинал. 

На думку цього ієрарха Церкви, на самому початку відбулася велика революція, автором якої був Ісус Христос. "Ця революція має за свій центр Бога і вона ніколи не втратить свого значення", - підкреслив він.

Кардинал Мюллер назвав Синод "революцією Любові проти гріха і егоїзму", що, як він пояснив, означає "культуру життя, а не смерті". За словами префекта Конґреґації віровчення, "все засновано на питанні - чи ми приймаємо нове життя. Все життя - це дар від Бога, і ми повинні його поважати і приймати", - сказав глава ватиканської дикастерії.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: