ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 18 жовтня 2014 р.

18.10.2014р. Б. / В РПЦ дивуються, що біженці з Донбасу звинувачують у своїх бідах Росію

Біженці з України, які прибули до Росії, "перебувають під впливом антиросійської пропаганди", тому звинувачують у своїх негараздах країну, яка їм допомагає, заявив в четвер голова Синодального місіонерського відділу Московського патріархату митрополит Білгородський і Старооскольський Іоанн на Московському міжнародному форумі "Релігія і мір".

"Можна навіть сказати, що біженці, з якими ми дуже активно працюємо, чомусь через деякий час починають звинувачувати у всьому Росію, хоча знаходяться на її території", - підкреслив у своєму виступі митрополит Іоанн.

За його словами, деякі вимушені переселенці настільки увірували в міф про вину Росії в усіх їх негараздах, що "потрібні великі зусилля, для того, щоб подолати це".

"Вони, наприклад, не хочуть віддавати дітей в російську школу, бо вважають, що їх навчать «неправильної історії»", - пояснив православний ієрарх.

Немає коментарів: