ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 21 жовтня 2014 р.

21.10.2014р. Б. / Представник комуністів агітує на фоні Свято-Преображенського собору у підряснику

Представник комуністів агітує за компартію на фоні Свято-Преображенського собору у підрясникуКомуніст Амар Хусейнович агітує за компартію на фоні Свято-Преображенського собору на Теремках у священичому підряснику, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на сайт "Громада Голосієва".

На виборах народних депутатів України, об'єднуючи в політичній рекламі комуністичні і православні образи, балотується представник від комуністичної партії. Цим представником комуністів на окрузі є киянин Аль-Анні Амар Хуссейнович. Молодий комуніст ідеологію партії перейняв у родині. Його тато - член компартії Іраку.

На виборах до ВРУ комуніст Аль-Ані уже не піонер. У 2012-му він йшов у списку КПУ під заздалегідь непрохідним номером 146. Тепер іде в Голосієво по 211-му мажоритарному округу.

За ці два роки він займався організацією пікетів європейських посольств й закликав дати можливість Україні провести свій "референдум".

Розгін Майдану кандидат назвав “Побєдоносним отступлєнієм украінского лєгіона”. Координував роботу “тітушок”.

Після історичного повалення Лєніну на Бесарабці Аль-Ані одразу очолив координаційну раду т. зв. "антифашистського народного фронту". У травні пішов "підкорюбвати" Київраду, але туди вже не потрапив жоден комуніст. Ось як у соцмережах на такого кандидата реагувала молодь Голосієва.

Тепер молодий політик "іде" в нардепи. У програмі затятого комуніста – дружба з путінською Росією та на перспективу на нас усіх чекає Митний союз. Будь-яка співпраця з МВФ має бути припинена. Асоціацію з ЄС, на переконання кандидата, взагалі слід скасувати.

Але до традиційності комуністичної доктрини Аль-Анні є серйозні питання. Комуніст Амар Хусейнович агітує за компартію на фоні... Свято-Преображенського собору на Теремках. У соцмережі “Вконтакте” молодий чоловік підписаний на групи прокремлівських сепаратистів - такі, як “Сводки от ополчения Новороссии”, “АнтиМайдан” тощо.

У своєму "новаторстві" Аль-Анні не є першопрохідцем. До нього від Компартії України до Київради балотувався... намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло (Лебідь). Ще раніше народний депутат України, глава Одеського обкому КПУ і одночасно - керівник Лєнінського комуністичного союзу молоді Євген Царьков - "як православна людина, що належить до канонічної Церкви", клопотав перед патріархом Кирилом за своїх одновірців з Боголюбського монастиря в Росії, які впали в немилість до свого церковного начальства. Також товариш Царьков заявляв про підготовку законопроекту, який скасовує Указ Президента України про боротьбу з тоталітарною радянською символікою, і присягнувся поставити "на святому місці" в Києві... пам'ятник Сталіну, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Релігія в Україні.

У свою чергу, лідер "прогресивних соціалістів" Наталія Вітренко з 2010 року очолює "Союз (Собор) православних жінок України", одночасно будучи першою "прогресивно-православною" матінкою України та неабиякою прихильнецею... магічно-чаклунської практики, зокрема, далекосхідних шаманів, до яких вона їздила на своєрідне "паломництво". А також: свого часу Наталія Вітренко висловлювала обурення тим, що тодішній прем'єр-міністр України "Азаров невдало копіює Сталіна". На її думку, "карлики в політиці не можуть побачити величини Сталіна", а от, мовляв, "пам'ятники великому вождю ставили і будуть ставити".

Джерело:   КІРІОС

1 коментар:

Unknown сказав...

Ось вам, блаженніший владико Любомире, ваша демократія (чи демоно-кратія) в дії і наслідках, а до того ж, у часі війни з демоно-кратичною московською імперією, з якої всі ці, православно-криваво-комуністичні "вуха" - ростуть, множаться і поширюються...

сл.Б. Леонід.