ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

03.10.2014р. Б. / МВС України: РПЦ активно посилює терористичні угрупування на Донбасі

 Міністерство МВС України: РПЦ активно посилює терористичні угрупування на Донбасі Упродовж останнього часу на території Луганської та Донецької областей побільшало бандитських угрупувань, які начебто нікому не підконтрольні, однак при цьому активно ведуть військові дії. Ці терористичні формування створюються, зокрема, при підтримці Російської Православної Церкви. Про це під час прес-конференції зазначив радник міністра ВС Зорян Шкіряк.

"Сьогодні у Донецькій і Луганській областях якимось чином виникають нові терористичні банди, які буцімто проявляють свою безконтрольність як по відношенню до міжнародних терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР", так і по відношенню до Кремля", - повідомив З. Шкіряк.

Він підкреслив, що "така технологія належить Путіну і вона спрямована на загострення військового конфлікту".

Радник міністра уточнив, що йому наразі відомо про виникнення двох нових бандугрупувань: це - організації "Кальміус" і т. зв. "Донецька православна армія", - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на УНН.

З. Шкіряк запевнив, що дані терористичні формування створюються за підтримки Російської Церкви.

"Російська Православна Церква активно бере участь у посилені терористичних банд на території України, і робиться це де-факто під головуванням "КГБіста" Гундяєва, якого ми всі добре знаємо як патріарха Кирила. І дикість ситуації полягає в тому, що терористи себе називають "православними"", - зауважив він.

За його словами, трапляються факти, коли в храмах Московського патріархату чи інших церковних приміщеннях були виявлені склади зброї, виявлялося сприяння терористам проживання та харчування, виражалася моральна підтримка їх злочинної діяльності через особливе публічне благословення на боротьбу проти незалежної Української держави.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: