ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 16 жовтня 2014 р.

16.10.2014р. Б. / Папа прийме на аудієнції футболістів "Баварії"

22 жовтня 2014 року Папа Франциск прийме на аудієнції футболістів німецького футбольного клубу "Баварія". Мюнхенська команда прибуде до Риму для участі в матчі проти італійської "Роми", в рамках турніру Ліги чемпіонів. На наступний день після гри, перш ніж повернутися на Батьківщину, Чемпіони Німеччини приїдуть до Ватикану, щоб зустрітися з Папою. Зустріч відбудеться безпосередньо перед загальною аудієнцією на площі св. Петра. Папа Франциск, відомий також як великий любитель футболу, часто зустрічається зі спортсменами, щоб спонукати їх бути прикладом для молоді і ділитися цінностями солідарності, чесності та поваги.

Нападаючий мюнхенської "Баварії", польський футболіст Роберт Левандовські, вже зустрічався з папою Франциском. Він відвідував Ватикан разом зі своєю дружиною відразу після весілля, влітку 2013 року. Футболіст не приховує своєї віри і в кількох інтерв'ю зізнавався, що своїми успіхами зобов'язаний молитві та підтримці Христа. Левандовскі був також послом євангелізаційної акції в Польщі "Не соромся Ісуса".

Немає коментарів: