ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 9 жовтня 2014 р.

09.10.2014р. Б. / Митрополит Антоній Паканич ("У"ПЦ МП) спробував ввести в оману представника Уряду Канади

Керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський і Броварський Антоній Паканич зустрівся 7 жовтня з Уповноваженим уряду Канади у справах релігій Послом Ендрю Беннеттом. В ході зустрічі митрополит Антоній звинуватив УПЦ КП у порушені прав віруючих "У"ПЦ МП та висловив доволі дивне тлумачення Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», який начебто забороняє зміну віросповідання релігійній громаді, чим спробував ввести в оману свого високого гостя.


Окрім цього, митрополит Антоній, звинувативши політичні партії та кандидатів в народні депутати у насильницькій зміні підлеглості православних парафій, одночасно заявив, що офіційно українська влада не допускає насильства. Не відомо, що митрополит мав на увазі. Чи він звинуватив українську владу в брехні, чи просто протирічить сам собі говорячи про насильницьке захоплення парафій при відсутності насилля.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: