ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 15 жовтня 2014 р.

15.10.2014р. Б. / АТО: в день свята Покрови, капелани молилися за військовослужбовців

АТО: в день свята Покрови, капелани моляться за військовослужбовцівСьогодні українські військові капелани, що служать в зоні АТО, проводять молитву за військовослужбовців до Пресвятої Богородиці з нагоди свята Покрови.

Капелани моляться, щоб Пресвята Богородиця зберегла кожне життя українського військовослужбовця, що служить миру, і допомогла усім повернутися додому живими та неушкодженими. За словами о. Любомира Яворського, заступника керівника Департаменту Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви у справах силових структур України, у зоні АТО капеланами УГКЦ обладнано 8 культових споруд для молитви.

Прямуючи до військовослужбовців, о. Любомир Яворський везе сьогодні велику матеріальну допомогу: 400 пакетів термобілизни, 100 теплих спальників, зимове взуття, медикаменти, балаклави, шапки, шкарпетки, а також харчі, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу Департаменту капеланства.

«Ця допомога для наших військовиків, - каже о. Любомир, - стала можливою завдяки акції «Збережи життя», проведеній українцями Канади за благословення місцевого єпископа Степана Хміляра. Показовим є те, що допомогу для військових ми передаємо завжди через руки капеланів, які безпосередньо служать молитвою в зоні АТО.

Богородиця, що її Покров ми сьогодні святкуємо, діє, таким чином, через людей, зокрема через священиків. Так вона виявляє свою опіку над життям кожного з військовиків, що молять про її заступництво на далекій відстані від своїх родин, захищаючи рідну державу», - наголосив о. Любомир Яворський.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: