ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 11 жовтня 2014 р.

11.10.2014р. Б. / У Європарламенті помістили хрест (+ФОТО)

У Європарламенті помістили хрестВперше в публічний простір в Європарламенті поміщений хрест. Він був встановлений 9 жовтня за ініціативи парламентарія Отмара Караса, - пише kathweb.

Прибулий з Австрії хрест зроблений студентами Вищої технічної школи Вельса. Він є зменшеною копією хреста, який з 2006 р стоїть на горі Альберфельдкоґель у Ебензеї, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Седмицю. Він складається з металевих кубів, усередині яких укладені камені з усіх країн ЄС, в т. ч. камінь із собору св. Стефана у Відні і камінь Берлінської стіни.

За словами Караса, хрест є символом євроінтеграції та віри більшості жителів країн ЄС. «Хрест символізує мир, примирення і терпимість щодо релігій і кордонів. Він не належить ні одній групі і нагадує про заснування європейського світу», - заявив депутат.

Ідея створення хреста належить Гертруді Кефер-Ейсн, яка відвідала Брюссель разом зі студентами та директором Вищої технічної школи Вельса Антоном Шахла. Він освячений єпископом Теодорусом Хугенбумом з благословення єпископських конференцій країн ЄС. 
У Європарламенті помістили хрест.(ФОТО)


Джерело: Християнський портал КІРІОС

Немає коментарів: