ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 20 жовтня 2014 р.

20.10.2014р. Б. / Сіль на вагу золота (+фото)

будівництво центру оази
За часів Христа сіль коштувала дуже дорого. Коли Ісус говорив про сіль, яка звітріла, Йому не було потреби переконувати присутніх у цінності цього продукту. 
 
Говорячи про властивості солі, Господь закликає своїх учнів наповнювати життя добром, справедливістю й світлом. Так само, як сіль поліпшує смак страви, так і християни покликані робити світ щасливим та радісним. Учень Христа — це той, хто виражає собою мир і любов. Молодь із парафії Христа Царя Всесвіту м. Новограда- Волинського 18 жовтня, в суботу, вирушила на незвичайне служіння. Оазовці поїхали до с. Корчак, до дієцезіяльного модератора Руху Світло–Життя о. Олега Сартакова. 

Там недалеко Житомира триває будова Центру Оази в Києво-Житомирській дієцезії. Засновник руху о. Франциск Бляхніцький говорив, щоб «володіти собою в даванні себе». Чи потрібне служіння для щастя? Отець Олег у конференції говорив про «єдність у Святому Дусі». Отець вдивлявся в образ, на якому була намальована Пресвята Трійця, а також Діва Марія і Святий Йосип. Марія дивиться на св. Йосипа, той тримає на руках Дитятко Ісус, а свої очі підводить до Бога Отця у променях Святого Духа. 

На завершення конференції о. Олег запросив нас жити в єдності Святого Духа, вдивляючись у Світло Бога. «Ніхто не спроможний любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає»( Йн 15, 13). Це не означає, що ми повинні померти, щоб виявити любов до наших друзів. Ми віддаємо своє життя постійно, коли потреби інших для нас важливіші за наші власні. Члени Церкви мають багато можливостей служити. Ми виконуємо звичайні речі, а це служіння додає смаку нашому життю, як євангельська сіль. Бо найбільша сила євангелізації — це людина, яка живе Євангеліям. У Добру Новину вписана любов, а любов — це мистецтво життя.
реколекції оаза
У центрі Руху Світло–Життя вже відбуваються Дні зосередження для молоді та сімей. Умов для проведення реколекцій немає. А знаємо, що добробут людини та її багатство — в духовному розвитку. Тому просимо всіх, хто має змогу, допомогти в будівництві дому, де буде розвиватися духовність. Пам’ятаючи, що «більше щастя — давати, ніж брати» (Діян 20, 35).

Пожертви на будову Центру Світло-Життя у с. Корчак можна надсилати на такі рахунки: 
Райффайзен Аваль банк
4149-5070-1490-4039 гривна
5324-5780-0350-6675 євро
4627-7380-0366-9785 долари 


Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті: http://www.svitlo-zhyttja.kiev.ua
оаза будівництво Новоград

Джерело:   CREDO

Немає коментарів: