ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 22 жовтня 2014 р.

22.10.2014р. Б. / Комісія у справах релігій готує пропозиції щодо тарифної проблематики

комісія у справах релігій
Комісія у справах релігій Громадської ради при Міністерстві культури України проаналізувала застосування тарифів на електроенергію для релігійних організацій та його проблемні аспекти.
 
Це питання стало предметом розгляду під час засідання, яке відбулося 17 жовтня 2014 р. у приміщенні Департаменту у справах релігій і національностей Міністерства. 

Голова Комісії, виконавчий директор ІРС Максим Васін навів факти двозначного застосування законодавства, коли замість тарифу як для населення від релігійних організацій вимагають оплати електроенергії за комерційними тарифами

Під час засідання директор Департаменту у справах релігій і національностей Мінкультури Володимир Юшкевич розповів членам Комісії про актуальні питання діяльності державного органу у справах релігій. За його словами, Департамент ініціює проведення семінарів з підвищення кваліфікації з релігійних питань для спеціалістів обласних державних адміністрацій. 

Учасники засідання також розглянули проблемні питання благодійної діяльності та розподілу гуманітарної допомоги з-за кордону, чим опікуються релігійні організації. Налагодження ефективного механізму взаємодії органів влади з Церквами особливо важливо для допомоги переселенцям із Донбасу й Криму, а також враховуючи потреби армії та постраждалих у зоні АТО

На завершення члени Комісії у справах релігій Громадської ради при Мінкультури обмінялися думками щодо інших питань, які потребують вирішення у найближчій перспективі. 

За матеріалами: ІРС

Джерело:    КРЕДО 

Немає коментарів: