ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 11 жовтня 2014 р.

11.10.2014р. Б. / Московський патріарх взявся переконувати Всесвітню раду церков про дискримінацію в Україні

Після поразки на міжнародному фронті релігійної інформаційної війни проти України: брехливі листи патріарха Кіріла до міжнародних організацій та лідерів світового православ’я так і залишились без відповіді, усі поїздки «міністра закордонних справ» Московського патріархату митрополита Іларіона Алфєєва так і не дали жодного позитивного для Московського патріархату антиукраїнського результату. Натомість з усіх кінців світу продовжують надходити листи підтримки УГКЦ та боротьбі України проти російського тероризму й агресії. Московський патріархат вдався до спроби антиукраїнської пропаганди через Всесвітню раду церков.

10 жовтня патріарх Московський Кіріл зустрівся з Генеральним секретарем Всесвітньої ради церков Олафом Фюксе Твейтом. В ході цієї зустрічі патріарх Кіріл взявся переконувати Генерального секретаря Твейта у тому, що "в Україні відсутня справедливість та існує дискримінація громадян за мовною, національною та релігійною ознаками, яку потрібно припинити, бо, якщо це не припиниться, то врегулювання ситуації в Україні буде не можливим."

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: