ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 28 грудня 2012 р.

28.12.2012р. Б. / Skype-конференцію на тему проблем сім’ї провели на Тернопільщині



Про подружню невірність, насильства, аборти, сурогатне материнство та одностатеві союзи говорили 26 грудня на Skype-конференції «Проблеми та загрози сучасної сім’ї», яку провели у Скалі-Подільській (Тернопільщина) місцеві освітяни та представники Церкви. 

Обговорення відбулось між вчителями й старшокласниками загальноосвітньої школи та адміністратором парафії УГКЦ о.Василем Германюком. 

Учасники конференції обговорювали проблемні ситуації, а у підсумках священик висловлював думку Церкви щодо спроб вирішення актуальних проблем, яким була присвячена конференція.
 
У зроблених загальних висновках, користуючись напрацюваннями УГКЦ, о Василь вказав на те, що потрібно послуговуватись нашим власним сумлінням, Божим Законом і думкою Церкви. Тоді не підпадемо в стан, який, будучи створеним через гріх, руйнуватиме сім’ї, вбиватиме дітей ще в лоні матері, нищитиме стереотипи нормальної християнської сім’ї і вводитиме людей в депресії та суїцид. 

 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: