ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 18 грудня 2012 р.

18.12.2012р. Б. / Святий Миколай для ненароджених – молитовно-просвітницька акція у Львові 19.12.12


Організатор акції: ЛОГО Товариство «Рух за життя»
Учасники громадської організації «Рух за життя» запрошують львів’ян і гостей міста взяти участь у акції «Святий Миколай для ненароджених».
 
Програма заходів:

19 грудня 2012 р.Б. у вестибюлях клінік та пологових будинках м. Львова учасники Руху проведуть Молебень святому Миколаю Чудотворцю та принесуть подарунки дітям, які перебувають у лонах матерів (іграшки будуть передані їхнім матерям).

Невеличкі дарунки-сувеніри, виготовлені руками дітей з особливими потребами, люб’язно надав Навчально-реабілітаційний центр «Джерело».

19 грудня 2012 р.Б. о 18:00 – Молебень святому Миколаю біля Статуї Матері Божої в центрі міста Львова.

Активісти Руху за життя в рамках акції також розповсюдять інформаційно-роздаткові матеріали та залишать подарунки від Миколая для тих дітей, котрим  відмовили народитися.

Мета акції - молитва за дітей, які перебувають у лонах матерів, за їхнє щасливе народження і християнське життя, а також за упокій тих дітей, яким відмовили народитись. Другою метою акції є привернення уваги суспільства до того факту, що дитина вже від моменту зачаття є особою, яка заслуговує любові, молитви і подарунку.

Відповіді на запитання за тел.: 032 240 94 98
Голова ЛОГО Товариство Рух за життя  - Петро Гусак.
ЛОГО Товариство «Рух за життя» в інтернеті:
http://www.family-institute.org.ua/rux-za-zhittja.html
http://vk.com/public34095080
http://www.facebook.com/pages/Рух-за-життя-у-Львові/366338723396082?ref=ts&fref=ts


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: