ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 11 грудня 2012 р.

11.12.2012р. Б. / Скандал у Канаді: дітей, що вижили після аборту, прирікали на смерть



У Канаді в період з 2000 по 2009 рік загинула 491 дитина, що народилася живою під час невдалих абортів. Громадськість країни закликає розслідувати ці кричущі випадки, про яке повідомило агентство статистики. 

«Саме по собі жахливо, коли дитину вбивають в матці, але зараз ми дізнаємося, що навіть ті діти, які народилися і за канадським законом підлягають захисту, були залишені вмирати», - заявив Андре Шутте, юрист Асоціації політичних реформ.
 
Андре Шутте зазначив, що за законами Канади плід визнається людиною з того моменту, як він народжується живим, тому залишення народжених живими дітей без допомоги слід вважати вбивством і розслідувати відповідним чином.
 
Колишня медсестра, санітарка з Чикаго, а нині блогер і активіст руху «Pro-life» Джил Станек зізналася, що вона була свідком того, як діти, що вижили після аборту, жили від декількох хвилин до 8 годин, тобто цілу зміну медичного персоналу. Їх відносили в підсобне приміщення і залишали там помирати.
 
Свідчення Джил Станек породило хвилю закликів про прийняття закону, який захищає дітей, народжених живими.

 
За матеріалами: katolik.ru 

Джерело:       КРЕДО

Немає коментарів: