ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 16 грудня 2012 р.

16.12.2012р. Б. / Єпископи Англії: у справі гомозв’язків уряд обходить демократичні процедури


Ще не пізно стримати цей безладний закон, – йдеться у заяві католицького єпископату Англії та Уельсу щодо законодавчої зміни визначення подружжя. Уряд Девіда Камерона зазначив, що пришвидшить працю над прийняттям закону, який визначатиме словом «подружжя» також і гомосексуальні зв’язки. Єпископи висловлюють подив поспіхом уряду у цій справі, який  уникає звичайних процедур, а особливо суспільних консультацій.

Католицька Церква звертає також увагу на брехливі обіцянки уряду. Прем’єр Камерон декларує, що жодна релігійна спільнота не буде змушена благословляти гомосексуальні зв’язки. Однак уряд не має влади це гарантувати. Водночас юридичні наслідки нового закону будуть більш широкими. Усі працівники громадських установ, в т.ч. вчителі католицьких шкіл, будуть змушені трактувати гомозв’язки як подружжя, незважаючи на своє особисте переконання. На думку єпископів, законодавча зміна визначення подружжя є замахом на свободу совісті у Великобританії.

Єпископи Англії та Уельсу закликають католиків і всіх захисників подружжя і надалі докладати зусиль, щоб заблокувати цю антидемократичну постанову уряду.

За матеріалами pl.radiovaticana.va


Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: