ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 13 грудня 2012 р.

13.12.2012р. Б. / Твіти Папи – справжня знахідка



Експерт з блогінгу, італійський єзуїт о. Антоніо Пана заявив, що короткі повідомлення Папи у Твіттері – справжня знахідка. Таким чином Папа продовжує лінію своїх попередників, наприклад Пія XI, який свого часу відчув нагальну потребу заснування радіо.
 
Сьогодні соціальні мережі перетворилися на місця ділення цінностями, ідеями, бажаннями, питаннями і відповідями. О. Антоніо вважає, що Папа через свою активність у Твіттері дає приклад християнам, щоб вони звернули увагу на соціальні мережі і стали там євангелізувати. 

Значна частина світу живе сьогодні в соціальній мережі, подобається це комусь чи ні. Церква покликана бути там, де є люди, нагадав священик. На його думку, сучасна людина потребує мудрих, глибоких, але коротких повідомлень. І тут твіти Папи - справжня знахідка. 

Експерт відзначив відвагу Святішого Отця, з якою той увійшов у віртуальний світ комунікації. Він переконаний, що це велика підтримка для християн, які з відвагою хочуть боротися з сучасними викликами. 

Нагадаємо, свій перший твіт Папа написав вчора, 12 грудня. Нині на офіційному аккаунті Папи @Pontifex вже сім коротких повідомлень. Лише за 9 годин Бенедикт XVI зібрав на своєму акаунті 1.5 млн. фоловерів. 

Повідомлення Бенедикта XVI можна читати англійською, німецькою, іспанською, португальською, польською, італійською, французькою та арабською мовами. Найбільше читачів зібрав англомовний акаунт Папи. 


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: