ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 9 грудня 2012 р.

09.12.2012р. Б. / Ватиканський єрарх про «кінець світу»: це все непотрібне хвилювання


Префект Конгрегації віровчення Архиєпископ Герхард Людвіг Мюллер заявив, що вести апокаліптичні розмови, посилаючись на кінець календаря майя, це безвідповідально і безглуздо.
 
В інтерв'ю німецькому журналу "Focus" голова ватиканської дикастерії сказав, що "це все непотрібне хвилювання". Християни сьогодні взагалі не говорять про "кінець світу". Занепокоєння майбутнім несумісне з християнською вірою. На 21 грудня, зізнався Архиєпископ, у нього заплановані зустрічі і заходи. "Але, може бути так, що в наступну секунду я повинен буду постати перед Богом", - додав він.
 
Як особисте побажання на свято Різдва Христового префект Конгрегації віровчення запросив всіх "більше триматися разом, радіти буттям людиною і оптимістично й енергійно дивитися і йти у майбутнє". На Різдво люди повинні не тільки звертатися до своїх ностальгічно-дитячих емоцій, але насправді ставати кращими і дружелюбнішими, вважає Архиєпископ Мюллер.

За матеріалами http://be.radiovaticana.va

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: