ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 18 грудня 2012 р.

18.12.2012р. Б. / До дня святого Миколая волонтери відвідають самотніх літніх людей

Стипендіати програми «Завтра.UA» у співпраці з Спілкою Української Молоді в Україні та ГО «Самопоміч» до дня святого Миколая організовують проект «Казка для дорослих» у Львівському геріатричному пансіонаті.

На сьогодні у Львівському геріатричному пансіонаті перебуває 360 людей, 160 з яких  прикуті до ліжка. «Хто ці люди, чому рідні забули про них? Часто у святковій метушні ми згадуємо про рідних, друзів, дорогих нам людей. А про літніх покинутих людей зазвичай не згадує ніхто. Тому цього року ми вирішили відвідати геріатричний пансіонат, подарувати їм не лише подарунки, а й спілкування та любов», – коментує голова ЛОО СУМ в Україні Андрій Фендик.

19 грудня  волонтери принесуть відчуття казки у стіни пансіонату. Вони привітають літніх людей зі святом та вручать подарунки до Дня святого Миколая.

У Львові проект проводиться у рамках підтримки соціальних ініціатив стипендіатів «Завтра.UA» за сприяння громадської організації «Самопоміч» та Спілки Української Молоді в Україні.

Додамо, що 19 грудня Спілка Української Молоді в Україні відвідає людей похилого віку у трьох містах – Львові, Києві, Тернополі. Усіх охочі долучитись до акції можуть звертатися до організаторів.

м. Львів – Спілка Української Молоді в Україні спільно з «Завтра. UA», ГО «Самопоміч» даруватимуть подарунки у Львівський геріатричний пансіонат.
Координатор акції Андрій Фендик – 0976655926

м. Тернопіль – члени організації Спілки Української Молоді в Україні даруватимуть подарунки людям похилого віку
Координатор акції – Леся Голик - 05066466001


м. Київ – члени організації Спілки Української Молоді в Україні даруватимуть подарунки ветеранам УПА

Координатор акції – Олег Слабоспицький – 0663421388


Прес-служба ЛОО СУМ в Україні


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: