ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 1 грудня 2012 р.

01.12.2012р. Б. / Новорічна зустріч молоді Європи пройде в Римі


Новорічна зустріч християнської молоді з різних країн Європи пройде в Римі з 28 грудня по 2 січня з ініціативи спільноти Тезе.

"У Вічному місті юнаки та дівчата зможуть побачити спадкоємність віри, помоляться на місцях гонінь перших християн", - повідомив один з організаторів, монах спільноти Тезе Марк. Молоді люди будуть жити в сім'ях Риму і молитися в місцевих парафіях.

Папа Римський Бенедикт XVI зустрінеться з учасниками 29 грудня в соборі святого Петра і уділить їм апостольське благословення.

Зустріч пройде в рамках акції "Паломництво довіри по землі", ініціатором якої був засновник спільноти Тезе покійний брат Роже Шютц.

Римський етап молодіжного паломництва буде зосереджений довкола теми пошуку витоків віри. "Поглиблювати віру не означає втечу від викликів і проблем сучасного світу - це значить прагнути до того, щоб людство знайшло довіру", - сказав монах з Тезе.

У середині листопада брати спільноти Тезе відвідали Руанду і провели молодіжну зустріч в Кігалі, в якій брало участь більше 8,5 тисяч юнаків і дівчат з Руанди та країн Східної Африки. Після південноафриканського Йоганнесбурга (1995) і кенійського Найробі (2008) Кігалі прийняв третій етап африканського "Паломництва довіри на землі". Учасників взяли на нічліг чотири тисячі кенійських родин.

Молоді африканці разом молилися, провели фестиваль культур, а також відвідали національний меморіал, присвячений геноциду.

Екуменічна спільнота була заснована в 1940 у Франції братом Роже Шютцем, протестантом, який залишався її главою до своєї смерті 16 серпні 2005. Спільнота Тезе є екуменічним центром для християнського паломництва. Щотижня її відвідують до шести тисяч християн різних конфесій.


За матеріалами: http://procatholic.ru

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: