ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

14.12.2012р. Б. / Українські скаути вдванадцяте привезуть Віфлеємське Світло Миру в Україну



 
В ніч з 16-го на 17 грудня Віфлеємське Світло Миру перетне польсько-український кордон і запалає в Україні. Українські скаути, які вже дванадцятий рік привозять його в Україну, розповсюдять Віфлеємське Світло Миру по церквам, школам, сиротинцям, лікарням та державним установам.
 
Міжнародна скаутська акція «Віфлеємське Світло Миру», стартує 15 грудня у Відні. Її суть полягає в тому, що скаути з різних країн світу щороку, напередодні Різдва, розповсюджують Вогонь з Віфлеєму як символ миру, добра та Різдвяного настрою. А 16 грудня у Кракові (Польща) відбудуться урочистості, під час яких українські скаути з Організації Українських Скаутів (ОУС) отримають Віфлеємське Світло Миру і повезуть в Україну. 

Цього року Віфлеємський вогонь миру був запалений, незважаючи на складну ситуації на Близькому Сході, та доставлений до Австрії у спеціальному контейнері. А вже в у суботу, 15 грудня, на урочистій Месі в одному з Віденських соборів відбудеться офіційна передача Віфлеємського Світла делегаціям скаутів з різних країн. З Відня Віфлеємське Світло Миру помандрує Європою. Так його отримують словацькі скаути, які передадуть польським харцерам. А 16 грудня у Кракові його отримають українські скаути. 

Делегація Організації Українських Скаутів, зі Львова, Черкас та різних міст України, вирушить до Кракова щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку акції «Віфлеємське Світло Миру». 

Далі скаути Організації Українських Скаутів ОУС передадуть Віфлеємське Світло Миру в до церков всіх конфесій. 

Акція, яка цього року відбувається під гаслом «не бійся бути добрим», отримала благословення Львівського римо-католицького митрополита архиєпископа Мечислава Мокшицького. 


Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: