ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 5 грудня 2012 р.

05.12.2012р. Б. / Україна – найкорумпованіша держава в Європі



 
Україна посіла 144-те місце в оприлюдненому сьогодні Індексі сприйняття корупції-2012. Такий рейтинг щороку публікує міжнародна протикорупційна організація Transparency International.
 
Сусідами України в цьому списку стали Бангладеш, Камерун, Центральноафриканська республіка, Республіка Конго та Сирія. 

Найменш корумпованими країнами світу фахівці Transparency International назвали Данію, Фінляндію і Нову Зеландію. 

Згідно з минулорічним Індексом сприйняття корупції, Україна ділила 152-е місце з Таджикистаном, також опинившись в оточенні переважно африканських країн. 

Україна залишається найкорумпованішою державою Європи, а боротьба з корупцією найчастіше є декларативною. 

Керівник контактної групи Transparency International в Україні Олексій Хмара заявив в ефірі Радіо Свобода, що українська влада для боротьби з корупцією вживала «багато паперових кроків». 

«Паперових кроків було зроблено дуже багато. Рік тому ухвалили державну програму майже на мільярд гривень, Національний антикорупційний комітет указами Президента демонстрував бурхливу діяльність, але за рік так і не зібрався, а посадовці щодня вислуховують поради від керівництва держави, що їм то «руки відрубають», то «кишені зашиють», – наголосив керівник контактної групи Transparency International в Україні Олексій Хмара. 


За матеріалами: Радіо Свобода 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: