ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 24 грудня 2012 р.

24.12.2012р. Б. / Новий фільм про Ісуса базується на історичній реконструкції




Увечері 20 грудня в ефірі італійського телеканалу «Rai 3» відбулася прем'єра документального фільму «Ісус з Назарету». Режисер фільму – іспанський кінематографіст Маіте Карпіо поставила перед собою завдання розповісти про «історії життя Ієшуа бен Іосефа» за допомогою докладної історичної реконструкції.
 
У процесі створення стрічки автори зверталися до багатьох історичних джерел, заглиблюючись в етнічні особливості особи Ісуса Христа. Глядачів нового фільму чекає також пізнавальна подорож до Святої Землі – свідка євангельських подій, а також до архівів, які зберігають найдавніші фрагменти рукописів новозавітних текстів. Шлях дослідників пролягає через унікальну бібліотеку бенедиктинського монастиря Монсеррат, в якому знаходиться папірус P64 – найдавніший рукопис Євангелія від св. Матея, Ватиканську Апостольську бібліотеку, яка зберігає знаменитий папірус Бодмера, і єрусалимський Храм Книги музею Ізраїлю, в якому зберігаються Кумранські сувої, знайдені неподалік берегів Мертвого моря. 

Напередодні прем'єри, 18 грудня, відбулася спеціальна прес-конференція, в якій брав участь глава Відділу соціальної комунікації італійського єпископату о. Доменіко Пампа, а також директор Ватиканського радіо о. Федеріко Ломбарді. 


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: