ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 31 грудня 2013 р.

31.12.2013р. Б. / У місті Фрязіно, під Москвою, відмовилися прибрати з прилавка туалетний папір із зображенням храмів

У місті Фрязіно, під Москвою, відмовилися прибрати з прилавка туалетний папір із зображенням храмів
Жителі міста Фрязіно Московської області висловили обурення продажем в одному з місцевих магазинів туалетного паперу, виконаного у вигляді стрічки із зображенням російських тисячорубльових купюр, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на INTERFAX. 

На тисячорубльових купюрах зображений пам'ятник Ярославу Мудрому і православні храми. Це і викликало обурення городян, які зажадали припинити реалізацію даної продукції, - повідомляє сайт "Територія Фрязіно".

Однак керівництво магазину відмовилося прибрати туалетний папір з прилавка, заявивши, що це - "всього лише сувенір". Як наголошується в повідомленні, крім штрих-коду, який повідомляє про країну-виробника, інших даних про виробника і постачальника цього товару не вказано. Церква зажадала, щоб вони були знищені, і подала позов на  виробників і продавців відповідно до нового закону проти образи почуттів віруючих.
 
Джерело: КІРІОС

Немає коментарів: