ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 10 грудня 2013 р.

10.12.2013р. Б. / Держдума вважає учасників Євромайдану "агресивною меншістю"


Олексій Пушков. Фото: tsn.ua

Росія вважає, що народ не має права вирішувати долю країни

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков висловив думку, що Україна не хоче того, куди її зараз штовхають лідери Євромайдану.

 "Сучасний майдан - це агресивна, активна меншість на Україні, - заявив депутат під час обговорення проекту заяви Держдуми "Про ситуацію на Україні", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Так, там було багато людей, це ми не будемо недооцінювати. Але навіть якщо там було 100 тис. осіб, вони не мають права вирішувати долю України. Доля країни вирішується єдиним шляхом - на виборах", - сказав Пушков.

Крім того, ситуацію навколо підписання Угоди про асоціацію України з ЄС він назвав політикою щодо залучення України до сфери впливу Євросоюзу, побудованої на міфології.

"Вся ця політика побудована на міфі і обмані. Завдання полягає в тому, щоб відірвати Україну від Росії. Це головне завдання", - сказав депутат.

Нагадаємо, сьогодні з ініціативи першого президента Леоніда Кравчука відбудеться засідання загальнонаціонального "круглого столу " з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні.

Також нагадаємо, після зриву підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом у країні різко загострилася політична криза. Десятки тисяч громадян взяли участь в акціях протесту з вимогою відставки уряду і президента, позачергових виборів Верховної Ради, підписання асоціації з ЄС.


Джерело: iPress.ua

Немає коментарів: