ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 26 грудня 2013 р.

26.12.2013р. Б. / Українці Італії передали пожертви на Майдан у Києві


Українці Італії передали пожертви на Майдан у КиєвіСтаном на 25 грудня, українці в Італії зібрали та передали через оргкомітет Християнського Товариства Українців в Італії на потреби Громадського сектору Євромайдану, м. Київ 21 506 євро. З них: 19 806 вже отримані Громадським сектором, а 1700 - вже надіслані в Україну і будуть передані майданівцям найближчими днями.

Розподіл коштів по містах: українці Рима – 10 340 євро, українці Болонії – 1 999 євро, громада УГКЦ м. Брешії – 2 150 євро, громада УГКЦ м. Віченца – 500 євро, громада УГКЦ м. Реджіо Еміліа – 700 євро, громада УГКЦ м. Мілан – 1499 євро, українці Флоренції – 1335 євро, українська громада м. Генуя – 1363 євро, українці Неаполя – 800 євро, громада УГКЦ м. Бергамо – 820 євро.

Окрім централізованої збірки для Громадського сектору Євромайдану, яку координувало Християнське Товариство українців в Італії, на Апенінах проводилися і інші приватні чи групові перерахування для Майдану, які за відсутності інформації не включені до цього звіту.

Християнське товариство українців в Італії висловлює вдячність всім небайдужим українцям, які фінансово підтримали Євромайдан в Києві.

 Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Департамент інформації УГКЦ.

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів: