ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 19 грудня 2013 р.

19.12.2013р. Б. / Зниження ціни газу для України - тимчасове, - Путін

"Це прагматичне рішення"
Президент Росії Володимир Путін стверджує, що надання знижки на газ для України має тимчасовий характер.

"Це ніяк не пов'язано ні з Майданом, ніяк не пов'язане з переговорами України (з ЄС). Ми просто бачимо, що в цьому складному становищі її потрібно підтримати. У нас є така можливість, і ми її використовуємо", - заявив Путін.

"Це не перше рішення такого роду, ви якось мимо вух пропускаєте деякі речі, адже "Газпром" двічі підписував доповнення до чинного контракту про перенесення платежів: спочатку на жовтень, потім на листопад. Зараз ще раз перенесли платежі. Ми реально розуміємо, що є складнощі, так навіщо ж добивати свого основного партнера? Це прагматичне рішення, дійсно, воно носить тимчасовий характер", - сказав він.


Путін нагадав, що ще при Леоніді Кучмі обговорювалася ідея створення консорціуму для управління українською ГТС, однак нічого з того не вийшло.

Президент зазначив, що за цей час Росія побудувала "Північний потік" і почала будівництво "Південного потоку", в результаті вартість української ГТС наближається до мінімальної позначки.


Як повідомляв iPress.ua, за інформацією джерел, яка з'явилася вчора, умовою знижки на газ для України стала гарантія відновлення переговорів по входженню "Газпрому" до складу власників української газотранспортної системи.

За матеріалами: "РИА Новости".


Джерело:   iРress.ua

Немає коментарів: