ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

13.12.2013р. Б. / З Донецька до Києва прямує цілий потяг провладних активістів


 "Це 500 осіб"

З Донецька відправиться потяг, який доставить прихильників президента і уряду в Київ.

 Про це повідомив секретар Донецької міськради Сергій Богачов на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні в 15:20 з Донецька до Києва відправляється поїзд з охочими підтримати курс пРезидента України Віктора Федоровича Януковича", - зазначив він.

"Тільки з міста Донецьк таких на сьогодні - 500 осіб. Це - студенти, робітники підприємств, шахтарі, пенсіонери", - написав секретар міськради.

Та не забув додати, що серед охочих і його "син Олексій з друзями".

Богачов додав, що з організаційних питань поїздки можна звертатися до керівника штабу Донецької міськорганізації Партії регіонів Олексію Грановського.

Раніше iPress.ua повідомляв, що керівництво країни поставило перед Міністерством оборони завдання забезпечити на вихідні 14-15 грудня харчування (польові кухні, їдальні), розміщення і забезпечення паливом 200 тис цивільних, які повинні прибути до Києва для участі в альтернативних масових заходах на підтримку Президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, що опозиціонер Геннадій Москаль заявив, що керівництво СБУ планує провокації щодо учасників Євромайдану та залучає до цих спецоперацій фахівців із Росії. Однак у СБУ спростували цю інформацію та повідомили, що її розповсюджують тільки задля поширення паніки на Євромайдані.


За матеріалами: "Новини Донбасу"

Джерело:   iРress.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада на вихідних планує провокацію на провладному майдані

Немає коментарів: