ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 18 грудня 2013 р.

18.12.2013р. Б. / Кредит від Росії загальмує розвиток України, - Більдт

 
"Країні потрібні реформи, а не кредити"

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт переконаний, що ті кредити, які Росія обіцяє надати Україні загальмують її економічний розвиток.

 "Аварійні кредити Росії для України є ризикованими, адже вони зумовлять подальше відтермінування прийняття економічних реформ і такої необхідної для держави євромодернізації. Погіршення економіки може продовжитись", - написав Більдт у своєму Twitter.

Нагадаємо, що вчора, 17 грудня пРрезидент України відвідав Росію на підписав низку угод.

Путін та Янукович підписали план дії щодо врегулювання торговельних обмежень у двосторонній торгівлі впродовж 2013-2014 років.

Зауважимо, що "Газпром" знизив на третину ціну на газ для України: від початку 2014 року вона становитиме $268,5 за тис куб.

Крім того, Росія надає Україні $15 млрд. І до кінця поточного тижня РФ може придбати дворічні єврооблігації України на $3 млрд.


Джерело:   iРress.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:    

Продана країна помститься Януковичу, - The Financial Times

Євромайдан виніс резолюцію щодо Президента України

Янукович сьогодні віддав у кремлівський ломбард військово-промисловий комплекс, - Кошулинський

Немає коментарів: