ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 3 грудня 2013 р.

03.12.2013р. Б. / Андреа Бочеллі співав у Ватикані

Бочеллі
Зірка сучасної популярної та оперної музики Андреа Бочеллі виступив у Ватикані.

Співак узяв участь у благодійному концерті «Світло дітям», який відбувся 2 грудня 2013 р. у Залі Павла VI. Мета акції — підтримати ініціативу з оновлення інфраструктури відділення інтенсивної кардіотерапії ватиканської дитячої лікарні «Bambino Gesu». Захід організовано за співпраці з державним секретаріатом Його Святості Папи. На благодійному концерті був присутній держсекретар, архиєпископ П’єтро Паролін. 

Андреа Бочеллі виконав шерег відомих творів, серед яких — «Ave Maria» Франца Шуберта, «Panis Angelicus» Чезаре Франко та інші. Окрім славетного виконавця, у ватиканському концерті взяли участь деякі інші італійські оперні та популярні співаки, музиканти, актори й танцюристи. 

Слід відзначити, що йдеться про перший виступ Андреа Бочеллі у Ватикані за останні п’ять років. Співак часто бере участь у соціальних ініціативах і займається благодійністю завдяки створеному ним фонду «Andrea Bacelli Foundation». 

Відділення інтенсивної кардіотерапії римської дитячої лікарні «Bambino Gesu» — одне з найкрупніших в Італії. Воно діє з 1982 року. Щороку тут перебуває на лікуванні близько 600 дітей із патологіями серця.
 
За матеріалами: Ватыканскае Радыё

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: