ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 30 грудня 2013 р.

30.12.2013р. Б. / PayPal відкиє представництво в Україні

Коррадо Томассон, керівник із розвитку PayPal, нещодавно розповів про те, що компанія активно працює над запуском свого платіжного сервісу в Україні. Наша держава, за його словами, зараз стоїть на першій сходинці серед країн, де PayPal збирається відкрити своє представництво.
     «Нам залишилось тільки одержати банківську ліцензію, і ми активно цим займаємося – у нас є люди в Україні, котрі працюють над місцевим запуском»
Як зазначив Томассон, сервіс PayPal в Україні представлений не цілком. Відсутність ліцензії означає, що українські користувачі не в змозі виводити гроші з особистих рахунків. Натомість у нас є можливість поповнювати їх банківськими картами та оплачувати покупки в закордонних інтернет-магазинах.

У Росії процес отримання усіх дозволів затягнувся на два роки. Про це представники PayPal заявили весною, коли одержали усі необхідні документи. Упродовж цього періоду керівництво системи переконувало владу в ефективності функціонування моделі PayPal в усьому світі. Вочевидь, щось подібне відбувається зараз і в нас.

Джерело:   http://zuit.org/?p=239

Немає коментарів: