ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 2 грудня 2013 р.

02.12.2013р. Б. / Банкрутство за відмову поселити геїв

ні
Штраф, програний Вищий суд у Великій Британії, і банкрутство — так християнське подружжя, яке провадило міні-готель для сімей, було покаране за те, що не погодилося поселити гомосексуальну пару.
 
Хоча власники пансіонату зразка B&B («харч і прання») наголошували, що, згідно з ухваленими принципами, вони не здають помешкання також і гетеросексуальним парам, які не є зареєстрованими подружжями, та судді визнали, що стався випадок дискримінації на підставі сексуальної орієнтації. 

Двоє з п’ятьох суддів зазначили, що дискримінацію допущено «не безпосередньо», але, тим не менше, вона була «безпідставна». 

Пітер і Хезелмері Булл визнали, що вердикт найвищої британської судової установи їх розчарував і глибоко засмутив. На думку цієї пари вже немолодих британців, рішення суду тільки зміцнило переконаність, що гейські права мають стояти вище за всі інші, й особливо неважливими у цьому контексті стають права християн. 

Вони також нагадати, що стали жертвами кампанії ненависті, яку розбурхало гомосексуальне середовище. Їх переслідували погрозами, образливими телефонними дзвінками, електронними листами, їм псували дім і автомобіль. Хтось скрутив ніпель з коліс машини, хтось прибив мертвого кроля до воріт, а сайт їхньої фірми атакували хакери, розміщаючи там порнографічні матеріали. 

Пані Булл у вересні ц. р. пояснювала, що вони не мали іншого виходу, як тільки продати свій сімейний бізнес. Хоча подружжя ціле життя працювало на свій невеличкий пансіонат, де гостей сприймають як членів родини, та останню зиму їм довелося прожити без опалення. Вони мусять сплатити задавнений іпотечний борг. Терплять вони й голод. 

— Ми всього лиш звичайні християни, які вірять у сенс подружжя між чоловіком та жінкою, — сказала Мері Булл після проголошення негативного щодо неї та її чоловіка вердикту. 

Справу розпочато ще 2008 року, коли Мартін Холл і Стівен Предді, гомосексуальна пара, яка живе у громадянському зв’язку, почули від подружжя Буллів, що не зможуть винайняти у них кімнату на двох з одним ліжком, оскільки вона призначається виключно для подружжів. На власників міні-готелю подано до суду, який видав вирок про штраф у розмірі 3,6 тис. фунтів.
 
За матеріалами: deon.pl 

Джерело:   КРЕДО 

1 коментар:

Unknown сказав...

СОДОМІТІВ НА ПАЛІ!