ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 9 грудня 2013 р.

09.12.2013р. Б. / Статую Христа-Спасителя підсвітили кольорами українського прапора

Сьогодні в Бразилії. У Ріо-де-Жанейро підсвітили кольорами українського прапора знамениту статую Христа-Спасителя. Влада також відреагувала на пропозицію в соцмережі Facebook і підсвічували 38-метрову статую з 2 до 3 ночі (за місцевим часом).
 
"Поки українська влада б'ється в істеріці, обзиваючи власний народ, весь світ підтримує українців!", - повідомляє Цензор.НЕТ.

Пропозиція провести таку акцію з'явилося в Facebook ввечері 6 грудня. Вже через кілька годин його підтримали понад 10 тис. осіб, і влада погодилися реалізувати ідею. Одну з найзнаменитіших скульптур у світі підсвічували жовто-синіми кольорами протягом однієї години (з 4 до 5 ранку за місцевим часом) ,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на CENZOR.

Подібна акція пройшла і в США, на знак солідарності з мітингуючими в Україні, кольорами українського прапора підсвітили символ  демократії - статую Свободи.




Джерело:   КІРІОС


Немає коментарів: