ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 11 грудня 2013 р.

11.12.2013р. Б. / Євромайдан» утілює те, що сьогодні болить світові, — Нунцій

Апостольський Нунцій в Україні, архиєпископ Томас Едвард Ґалліксон
Апостольський Нунцій в Україні Томас Едвард Ґалліксон у своєму блозі висловив кілька думок про «Євромайдан».
 
Цими днями з подіями в Україні світ долучився до тривалого та, сподіваюся, набагато глибшого ознайомлення з тим, що зараз поставлено на карту, або ж із «Євромайданом». Поверхневі чи зневажливі оцінки того, що відбувається, є недоречними та будуть неповагою до тієї дійсності, яку всі ми спостерігаємо. Проте з тієї ж причини, хоч би що ви говорили, існує небезпека когось недооцінити; ми маємо справу з визначальною годиною у житті народу, із шансом, у якому міститься справжній потенціал для величі. Надто очевидним є те, що все, що тут діється, можуть придушити, усе це може закінчитися трагедією, але ніщо не згасне. Історичний момент відбувся, і весь світ має рахуватися з великим українським народом, який зараз стоїть перед світом. Слід нарешті відкинути минулі стереотипи чи спрощені класифікації. 

Якщо хочете, «Євромайдан» утілює те, що сьогодні болить світові, при цьому неухильно осяюючи світлом і надією людське прагнення гідності та права на самовизначення. Ми стоїмо поряд із усіма цими чоловіками і жінками доброї волі та молимося за їхню націю, за її єдність і розвиток. 

За матеріалами: Католицький Медіа-Центр

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: