ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 29 листопада 2012 р.

29.11.2012р. Б. / За ігнорування фірмами Різдва – бойкот споживачів!



Найбільша у США християнська організація родин American Family Association (AFA) вкотре складає список магазинів, які легковажать релігійним виміром Різдва і використовують пам'ять про прихід Ісуса на світ лише для збільшення торгівельних оборотів. 

Крім того, складають також список приязно налаштованих торгових марок. До цього списку потрапили мережі Wal-Mart, Belk, Lowe’s та гігант Hobby Lobby. А противниками Божого Народження є марки GAP чи Old Navy, Staples, Radio Shack i Foot Locker. 

Члени організації AFA, яких на даний момент є 2,3 млн. осіб, у попередні роки організували бойкот таких марок як Target, Sears, GAP i Wal-mart. А нещодавно вони бойкотували мережу McDonald's, яка на інтернет-сторінці однієї з груп гомосексуалістів рекламувала  «Happy Meals» для дітей. 

У 2006 році  AFA зменшили обороти Ford Motor на 8% через контроверсійну рекламу компанії. В результаті Ford Motor зняв неетичну рекламу з ефіру. 


За матеріалами: Католицький Огялдач

Джерело:       КРЕДО

Немає коментарів: