ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 13 листопада 2012 р.

13.11.2012р. Б. / EWTN стартує в Запоріжжі


З 14 листопада «Телебачення Віковічного Слова» (EWTN) стане доступним для мешканців м. Запоріжжя. Телеканал отримав тут таку саму частоту, що й у м. Києві, тобто 402 МГц у мережі «Воля-кабель», і переглядати його буде можна в пакеті «Україна і світ». 
 
Щоб знайти цей канал, потрібно зробити пошук каналів на цій частоті (задати частоту в меню тюнера або ж зробити пошук вручну та знайти в списку каналів назву «EWTN»).
 
Радісну звістку про присутність незабаром цього телеканалу в м. Запоріжжі приніс парафіянам конкатедрального собору м. Запоріжжя отець Павло Вишковський ОМІ. У неділю, 11 листопада, під час Служб Божих отець розповідав парафіянам про телеканал, а також про програми, які в ньому вже транслюються українською мовою, а саме: аудієнції з Папою Бенедиктом XVI, «Притчі Ісуса», «Св. Розарій», «Католицьке суспільне вчення», програми для чоловіків і жінок, мультфільми для дітей, пізнавальні й музичні передачі тощо.
 
Парафіяни отримали інформаційні листівки зі вказівками про те, як налаштувати в себе вдома цей телеканал, а також мали нагоду скласти пожертву на розвиток католицького телебачення.

Джерела: www.catholic-media.org

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: