ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 2 листопада 2012 р.

02.11.2012р. Б. / Колишня сатаністка – про Гелловін



 
Дебора Ліпскі стверджує, що Гелловін це свято, важливе для шанувальників сатани, насмішка з урочистості Всіх Святих.

Дебора звернулася до окультизму й сатанізму, аби могти мститися за приниження, яких вона зазнавала в дитинстві, бо хворіла на аутизм. Вона уклала союз із дияволом. Її стали мучити демони, яких вона викликала, щоб діяли на інших. Шукаючи виходу з цього становища, вона зв’язалася спершу з сектою, яка засуджувала марійний культ. Одночасно з цим пробувала наблизитися й до Католицької Церкви. Це викликало посилення демонічних атак. Злі духи знали, що в Церкві вона знайде зцілення.

Остаточно Дебора була звільнена від демонічних впливів 2009 року, за заступництвом Діви Марії, за підтримки двох католицьких священиків і приятельки-монахині.

Сьогодні вона застерігає від того, через що сама пройшла. Зокрема, звертає увагу, що Гелловін – це велике свято шанувальників сатани, які «пускаються на всю» у своїх висміюваннях Церкви та її святих. Цього дня вони викликають демонів і засуджені душі. Водночас на них нападають величезні пристрасті, жага. Ліпскі додає, що навіть невинна дитяча забава – перебратися на янголятко і ходити від дому до дому, збираючи цукерки – наражає учасників на серйозне сатанинське діяння.

– Треба вірити у Боже милосердя, відкрите для кожного, хто шукає його в Церкві, – підкреслює Дебора Ліпскі.


За матеріалами: Gość Niedzielny

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: