ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 8 листопада 2012 р.

08.11.2012р. Б. / Загребський кардинал підтримав протести батьків проти сексуального виховання в школах


Хорватська влада планує запровадити у школах країни сексуальне виховання для дітей, яке передбачає накидання дітям переконань, що суперечать католицькому розумінню моралі.
 
Зокрема йдеться про те, що гомосексуальні відносини є такими ж природніми, як і гетеросексуальні, а також про «необхідність» контрацептивного «захисту» та виправдання абортів.
 
Це викликало чисельні протести батьків, які не згідні з такими намірами влади. Ці протести підтримав Загребський Архиєпископ і митрополит кардинал Йосип Бозаніч, котрий під час паломництва вірних Загребської митрополії до Риму у проповіді в базиліці св. Марії Великої від імені Католицької Церкви в Хорватії виразив підтримку хорватським батькам, які намагаються відстояти право своїх дітей на виховання відповідно до власних релігійних переконань.

За матеріалами http://www.ika.hr

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: