ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 19 листопада 2012 р.

19.11.2012р. Б. / Храм Пресвятої Євхаристії разом з молоддю долучився до акції «Ніч у Львові»


«Святими можна бути вже тепер!» - такими словами в Храмі Пресвятої Євхаристії (вул. Музейна, 3) розпочався цикл екскурсій «Молоді святі для молодої церкви» в рамках заходу «Ніч у Львові». Відвідувачів познайомили з молодими роками видатних святих: Пантелеймона, Стефана, Варвари, а також Блаженного Миколая Чарнецького та Митрополита Андрея Шептицького.
 
«Ми з друзями приїхали з Києва саме на «Ніч у Львові». Коли заходили до інших храмів, то ні в кого було запитати про церкву, ікони, святих. А тут все так гарно пояснено. Нам сподобалось, особливо розповідь про Святого Пантелеймона» - розповідає киянин Віктор, 26 років.

Загалом екскурсії відвідало понад 150осіб.  Це вперше храми брали участь у такому  атракційному міському заході «Ніч у Львові». Храм Пресвятої Євхаристії, який є центром молодіжного душпастиртсва УГКЦ представив виставку про молоді роки життя святих, також під час акції працювала благодійна крамничка. Організатором виставки є Комісія у  справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

«Як добре, що проводяться такі речі і популяризується Церква. Вони показують, що Церква є живою, молодою і цікавою» - каже відвідувачка виставки Валентина, 35 років.
 
 
Довідка:
Впродовж 16, 17, 18 листопада осіння культурна акція «Ніч у Львові» пропонувала львів’янам та гостям з України та світу відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких заходів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого. Мета акції – створення нового туристичного продукту у Львові. Львів першим в Україні підготував для культурного відпочинку три ночі театралізованих екскурсій.
 
За повідомленням прес-служби Львівської міської ради в екскурсіях в рамках акції «Ніч у Львові» взяло участь 6700 осіб
 
Акцію «Ніч у Львові» проводять традиційно двічі на рік — у липні та листопаді. У липні 2012 року відбулося більше100 екскурсій у 15 екскурсійних об’єктах. Тоді «Ніч у Львові» відвідали понад 6 тис осіб. До Львова завітали туристи із понад 10 країн світу.

Цього року вперше до акції долучилась спільнота Храму Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор), які у співпраці з Комісією у справах молоді Львівської архиєпархії організували вечір знайомства з історією цієї святині, та святих Христової Церкви.

Джерела: http://www.ugcc.lviv.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: