ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 6 листопада 2012 р.

06.11.2012р. Б. / «Сподіваюся, твої гетеросексуальні батьки тебе зґвалтують!»



Сара Кранк


 
Американські організації, що захищають подружжя і родину, представили два короткі відеоролики для телебачення, де показано, як гомосексуальні активісти та їхні прихильники залякують захисників подружжя як союзу чоловіка й жінки.

Однією з представлених у відео жертв брутальних і вульгарних словесних атак з боку гей-середовища є 14-річна Сара Кранк – дівчина, яка зважилася звернутися до парламентаріїв штату Меріленд із закликам відхилити законопроект про гомозв’язки. «Я справді співчуваю дітям, які мають обох батьків однакової статі. Навіть якщо деякі з них гадають, ніби це добре, то вони й гадки не мають, який прекрасний досвід проходить повз них», – написала вона у листі.

Внаслідок цього вона дістала через інтернет купу образ і лайок, із яких вислів «сподіваюся, що твої гетеросексуальні батьки тебе зґвалтують» належить ще до найстриманіших і підцензурних.

«Мені ніколи б і на думку не спало, що на дитину нападатимуть публічно, що її залякуватимуть», – каже у ролику мама Сари, вражена розмахом ненависті, що виливається з коментарів, адресованих дівчині-підліткові. На самій лише сторінці щоденного видання «Huffington Post» з’явилося близько 3 тис. негативних записів на адресу Сари. В деяких містяться конкретні погрози.

У другому кліпі, наданому Національною організацією в справах подружжя (NOM) та Союзом проти знеславлення подружжя (MADA), працівниця пожежної безпеки Сара Роув описує знущання, з якими вона зіткнулася, коли всупереч позиції профспілки підтримала законопроект штату Міннесоти, що визначав подружжя як союз чоловіка і жінки. У відео вона пояснює, що люди, які не погоджуються із форсованими з боку гей-середовищ постулатами змін визначення подружжя наражаються на публічне засудження і тавро «фаната».



За матеріалами: Gość Niedzielny

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: