ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

16.11.2012р. Б. / У Великобританії капеланів можуть звільняти за їх погляд на шлюб


Британський екс-міністр міжнародної оборонної стратегії Геральд Ховарт висловив свої побоювання з приводу майбутнього тих капеланів, які дотримуються традиційних поглядів на шлюб.
 
У своєму листі нинішньому міністру оборони Філіпу Хеммонду Ховарт написав, що капелани можуть зіткнутися з певними проблемами після того, як уряд легалізує одностатеві шлюби. При зміні законодавства до капеланів, які дотримуються біблійного погляду на шлюб, будуть застосовані «дисциплінарні стягнення і, можливо, навіть звільнення».
 
І, хоча уряд обіцяє захистити церкви від шлюбування геїв, Ховард підкреслює, що трактування законів перебуває в компетенції судів, і особливо Європейського суду з прав людини, а, отже, міністри не можуть давати таких обіцянок.

За матеріалами: invictory.org

Джерело:     Воїни Христа Царя

Немає коментарів: