ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 26 листопада 2012 р.

26.11.2012р. Б. / У Біблійному інституті презентували книгу «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння»



У Києві під час навчального семінару з основ PR та журналістики, презентували навчальний посібник «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння», виданий РІСУ. Захід відбувся 24 листопада на базі Київського Біблійного інституту.
 
Серед учасників семінару - працівники прес-служб обласних об'єднань Церкви християн віри євангельської з усієї України. 

«Наша мета – удосконалювати діяльність обласних прес-служб, обмінюватися досвідом і вчитися у тих, хто вже має практичний досвід співпраці із секулярними ЗМІ», — каже Лілія Лужанська, керівник прес-служби ЦХВЄУ. 

Організатори начального семінару провели курс із трьох тематичних лекцій із новинної журналістики, кризового PR та нових медіа. Лектори семінару також презентували учасникам книгу «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння». Цей практичний посібник із рекомендаціями та порадами, як зазначалося, значно полегшить працівникам церковних прес-служб налагодити ефективний діалог з із світськими засобами масової інформації. Авторами посібника є чотири журналістки, що працюють у християнських медіа – часописах CREDO, Кана та РІСУ

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: