ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 30 серпня 2014 р.

30.08.2014р. Б. / Житомирян закликатимуть «зберігати спокій та…»

зберігайте спокій
Католицьке Апостольство збирається на житомирських білбордах та сітілайтах розмістити плакати соціальної реклами з серії «Зберігайте спокій…»
 
Наразі є 6 варіантів плакатів з цієї серії. Їх, на прохання Католицького Апостольства, розробив відомий дизайнер та письменник Ілля Стронґовський. 

За задумом ініціаторів соціальна реклама серії «Зберігайте спокій…» має спричиниться до моральної, християнської та європейської  інтеграції мешканців Житомира. 
зберігайте спокій
Keep Calm and Carry On (укр. Зберігайте спокій і продовжуйте) — мотиваційний плакат, випущений британським урядом у 1939 році, за кілька місяців до початку Другої світової війни, що був покликаний підняти бойовий дух громадськості Британії після численних пророкувань масового бомбардування головних міст. Плакат мав обмежене розповсюдження не на загал, і тому був маловідомим. Його було заново відкрито у 2000 і перевидано кількома приватними компаніям у вигляді загальної теми для кількох продуктів. Вважалося, що поза урядовими архівами вціліло лише два екземпляри плаката.
зберігайте спокій
У 2000 році Стюарт Манлі, у місті Алнік (Нортумберленд), розсортовував коробку старих книг, куплену на аукціоні, коли знайшов один з оригінальних плакатів «Keep Calm and Carry On». Подружжя взяло плакат в рамку і повісило поруч з касовим апаратом; плакат же викликав такий великий інтерес, що Менлі почав друкувати і продавати копії. Пізніше Манлі зареєстрував цей салоган як власну торгову марку, тому передрук плакату був заборонений. В подальшій історії було подано заявку на скасування права власності адже, Фраза надто широко використовується, щоб одна людина могла мати виключні права на неї. Але заявку відхилено і тепер марка захищається в усіх країнах членах ЄС. Цей факт збудив неабияку популярність пародій, імітацій та обігравань на цей плакат. Як приклад:
зберігайте спокій
Ідею закликів «Зберігайте спокій…» (без корони Тюдорів, з іншими зображеннями) українською мовою розвинув відомий дизайнер та письменник Ілля Стронґовський, до якого пізніше звернулося також і Католицьке Апостольство.
зберігайте спокій

Джерело:   КРЕДО

Замість післямови:
ЗБЕРІГАЙТЕ СПОКІЙ! ...а, коментар... додайте самі...

Немає коментарів: