ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 23 серпня 2014 р.

23.08.2014р. Б. / Терориста, який прикривався православ'ям, легко викрили

Бойовика, який прикривався православ'ям, легко викрилиУ липні під час бою під Лисичанськом (Луганська обл.) Військовослужбовці Збройних Сил України взяли в полон п'ятеро бойовиків, один з яких прикривався релігійними мотивами участі в збройному протистоянні, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Газету по-українськи.

"Деморалізовані і розгублені вони повзли від залишеного блокпоста в сторону лісосмуги. Два з них - громадяни Російської Федерації", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО. 

На питання, як потрапили на Донбас, один з них відповів, що пристав до сепаратистів, щоб захищати християнську віру. Від кого і від чого, не уточнив. На вимогу прочитати молитву, згадав "Отче наш", однак на цьому релігійні пізнання поборника православ'я вичерпалися, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на "Релігія в Україні".

"Чому не знає таких основ християнства як "Символ віри", чому не здатний назвати ні святих, ні церкви, пояснити не зміг", - йдеться в тексті повідомлення прес-центру АТО.

Інший зізнався, що прибув до Ростова-на-Дону з Кабардино-Балкарії в пошуках роботи. Уже на вокзалі його зустріли і запропонували можливість добре підзаробити - любитель швидких грошей виявився в таборі з підготовки диверсантів.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: