ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 13 серпня 2014 р.

13.08.2014р. Б. / Митрополит Іларіон Алфєєв звинуватив УГКЦ у насильстві над православними священиками

У своєму інтерв’ю російській інформаційній агенції «РИА Новости», коментуючи вибори нового предстоятеля "У"ПЦ МП Глава Синодального відділу зовнішніх церковних зв’язків Московського патріархату митрополит Іларіон Алфєєв до своїх звинувачень у бік УГКЦ у прозелітизмі серед православних та в агресивності в часі Майдану додав іще одне, звинувативши УГКЦ у насильстві над православними священиками.  

Окрім цього, митрополит Алфєєв у чергове звинуватив УГКЦ, що своїм поширенням на східні терени вона заважає діалогу. Цікаво зазначити, що як приклад «експансії» УГКЦ на Схід глава зовнішньоцерковного відомства Московського патріархату назвав заснування Кримського та якогось міфічного Луганського екзархатів УГКЦ.

Також митрополит Алфєєв звинуватив греко-католиків та УПЦ КП у бажанні ослабити позиції московського православ’я, скориставшись політичною ситуацією.

Митрополит Алфєєв повторив уже відомі свої тези про політичну кризу в Україні, про громадянську війну та про те, що єдиною цементуючою силою українського суспільства є "У"ПЦ МП.

1 коментар:

Unknown сказав...

В народі є дуже мудра приказка, що каже: "СОБАКА гавкає, а КАРАВАН іде!"

р.Б. Леонід.